top of page

2 timers online foredrag 

Ængstelighed i dating relationer

Få konkrete redskaber til at forstå og berolige din ængstelighed i datingrelationer, så du kan mærke dig selv og finde den partner du drømmer om

Er du en af dem, der hurtigt bliver forelsket i den fantasi du laver om det menneske du lige er begyndt at date? Har du svært ved at mærke dig selv i datingrelationer, fordi du hele tiden er ovre i den anden og prøve at regne ud hvad de mon synes om dig? Hvis du kæmper med en overvældende ængstelighed der gør dine romantiske relationer svære, så er det her foredrag for dig. 

Mød din foredragsholder 

Mit navn er Aicha Wedel.

Jeg er uddannet psykoterapeut med speciale i relationer

Til dagligt har jeg egen praksis i Sydhavn, hvor jeg arbejder med individuel- og parterapi. Mit speciale er parforholdet og vores romantiske relationer helt generelt, fordi jeg virkelig ser, hvor meget de romantiske relationer aktiverer os og dermed også, hvor stor potientiale, der er for at tage os af de triggere, der kommer op. 

AichaWedel-3.jpg

I kærlighedscirklen lærer du følgende

  • at forstå, hvilke uhensigtmæssige mønstre, der spænder ben for dig i dine romantiske relationer og blive klogere på, hvor de stammer fra.

  • At blive mindre optaget af, hvordan din partner reagerer og har det i jeres parforhold, og mere optaget af, hvordan du har det og, hvad dine behov og grænser er.

  • Hvordan du kan kommunikerer (også når det bliver svært) og holde dig varm og autentisk i dit parforhold.

  • At tage ansvar for dig selv og dine mønstre i dine relationer.

Det at mødes i en gruppe med andre kvinder du kan spejle dig i, giver en enorm stor indsigt og inspiration til dit eget liv.

Min erfaring siger mig, at du får ligeså meget ud af at lytte til de andres delinger, som du gør af din egen proces. 

Din investering i dit kærlighedsliv

Forløbet koster 5000,- kr og prisen kan enten betales på en gang eller deles op.

Send mig en mail på terapi@aichawedel.com, så finder vi ud af en betalingsaftale.

For 5000 kr. får du 15 timers proces. Du skal ikke undervurdere hvor meget du får ud af, at lytte til de andre i gruppens delinger. 

 

Vi bliver max 7 kvinder, så der er god tid til alles individuelle proces. 

Du tilmelder dig ved at sende mig en mail på terapi@aichawedel.com og husk at skrive om du ønsker at betale det fulde beløb eller dele det op. 

"Forløbet har lært mig at forstå og være omsorgsfuld overfor mine mønstre i konfliktsituationer. Jeg har tidligere bebrejdet mig selv for at være for følsom og nærtagende i mine kærlighedsrelationer, men gennem forløbet har jeg fået en indsigt i hvorfor jeg ofte reagerer som jeg gør. Jeg kan allerede mærke at det er nemmere for mig at rumme mine umiddelbare følelser og regulere mine reaktioner og mit tankemønster i konflikter med min partner."

Deltager på kærlighedscirkel, 27 år 

bottom of page